TOTALLØSNINGER FOR BYGGEPROJEKTER TIL BOLIGFORENINGER

BYGGEBRANCHENS KODIMAGNYL

Som bestyrelsesmedlem i en boligforening får du en seriøs og kompetent samarbejdspartner, som vejleder dig for hele vedligeholdelsen af boligforeningens ejendom. Vi tilbyder totalløsninger og står naturligvis også for hele projekstyringen i udførelsesfasen. Med vores projektstyring og totalløsninger behøver du kun at handle ét sted. Derfor er vi byggebranchens kodimagnyl.

FAGENTREPRISE

I er altid kvalitetssikret med vores fagentreprise, da vi er egnet til at løse mange forskellige fagopgaver. Vores personale er repræsenteret indenfor alle fag, og derfor har vi altid fageksperter til rådighed til de forskellige entrepriseopgaver; malerentreprise, totalentreprise mv. Dertil har vi stærke ressourcer, der gør, at vi altid kan hente flere fagprofessionelle ind i forbindelse med jeres projekt.

SERVICEOPGAVER

Ved fraflytningslejligheder i jeres ejendom, varetager vi alle serviceopgaver i henhold til fraflytningsrapporten. Herunder malerarbejde, gulvarbejde og diverse udskiftninger af elementer i forbindelse med fejl- og mangelrapporten. Vi tilbyder totalløsninger i forbindelse med disse serviceopgaver og udfører arbejdet til tiden, så lejligheden er klar til overtagelse for den nye lejer.

RÅDGIVNING

Vi giver jer kvalificeret vejledning, så I får den optimale løsning til den rette pris. Vi har fokus på kommunikation og samarbejde. Inden projektet opstartes, gennemgår vi en forventningsafstemning med jer, så vi møder jeres krav og ønsker. Vi rådgiver inden for alle aspekter af entreprisen, hvor vi ligeledes sørger for projektstyring, så I har kun med os at gøre. For at sikre hurtige kvalitetsløsninger er I altid velkommen til at kontakte os.

SE VORES REFERENCER FOR BOLIGFORENINGER

DIN GARANTI

Som medlem af Dansk Byggeri garanterer vi for kvaliteten af vores arbejde, og du som kunde er yderligere sikret igennem BygGaranti.

byg_garanti_rgb

DIN SIKKERHED

Hos Norsam lægger vi stor vægt på arbejdssikkerheden, og derfor følger og efterlever vi Arbejdstilsynets regler og anbefalinger.

Kontakt os for et tilbud eller ring +45 7060 5868

VI UDFØRER OGSÅ ARBEJDE FOR

PRIVATKUNDER

Vi varetager og løser dine byggeudfordringer. Vi leverer samlede løsninger i form af total- og hovedentrepriser, større og mindre renoveringer samt nybyggeri. Vi leverer også maler-, murer- og tømrerarbejde. Vi indgår i tæt dialog med dig og rådgiver om indretning, materialevalg og indhenter byggetilladelser. Vi leverer til tiden, og vores arbejde samt produkter er af højeste kvalitet.

ERHVERVSKUNDER

Som erhvervskunde hos Norsam har vi fokus på deadline og økonomi, og vi leverer altid til tiden til den aftalte pris. Vi skaber langsigtet relationer med kvalitetssikring, så I er sikret totalentreprise af højeste kvalitet. På større byggepladser leverer vi nedrivningsentreprise, murerentreprise og malerentreprise med kvalitetsprodukter udført af fagprofessionelle.