TOTALLEVERANDØR TIL BYGGEPROJEKTER FOR ERHVERV

STORE OG SMÅ HOVEDENTREPRISER

Som erhvervskunde hos Norsam giver vi dig en optimal styring af hele dit byggeprojekt. Hos os er alle dine byggekoordinerings problemstillinger samlet ét sted. Vi leverer arbejde inden for alle faggrupper og udarbejder tidsplaner, således du altid har et overblik og ingen byggehovedpiner. Ingen hovedentrepriser er for store eller for små for Byggebranchens Kodimagnyl.

FAGENTREPRISE

Hos Norsam, har vi fagprofessionelle og dedikerede sjaks til at udføre forskellige fagentrepriser såsom Nedrivnings, Murer og Malerentreprise.

AFTALT KVALITET TIL AFTALT TID

Hos Norsam, har vi konstant fokus på tid, men vi går ikke på kompromis med den aftalte kvalitet. Vi leverer et sundt og bæredygtigt byggeri, med certificeret produkter med dansk indeklima mærkning. Vi udfører korrekt kvalitetssikring af det udførte stykke arbejde, så du altid har dokumentation for, at arbejdet er udført som aftalt. Vores fleksible organisation er vores styrke.

LANGVARIG RELATION

Vores målsætning, er at skabe langvarige relationer til vores kunder. Derfor leverer vi professionelt arbejde, hvor kvaliteten er i højsade, så vi bliver jeres foretrukne leverandør af Entrepriser og projektstyringer. Det er en fordel for både Os og Jer at skabe en langvarig relation, da det giver os en viden om jeres krav og ønsker, og I kender til vores professionelle entrepriser og løsninger.

SE VORES REFERENCER FOR ERHVERVSKUNDER

DIN GARANTI

Som medlem af Dansk Byggeri garanterer vi for kvaliteten af vores arbejde, og du som kunde er yderligere sikret igennem BygGaranti.

 byg_garanti_rgb

DIN SIKKERHED

Hos Norsam lægger vi stor vægt på arbejdssikkerheden, derfor følger og efterlever vi Arbejdstilsynets regler og anbefalinger.

 

Kontakt os for et tilbud eller ring +45 7060 5868
Untitled-2_0005__VYK5010

Foretrukne leverandør

VI UDFØRER OGSÅ ARBEJDE FOR

PRIVATKUNDER

Vi varetager og løser dine byggeudfordringer. Vi leverer samlede løsninger i form af total- og hovedentrepriser, større og mindre renoveringer samt nybyggeri. Vi leverer også maler-, murer- og tømrerarbejde. Vi indgår i tæt dialog med dig og rådgiver om indretning, materialevalg og indhenter byggetilladelser. Vi leverer til tiden, og vores arbejde samt produkter er af højeste kvalitet.

BOLIGFORENINGER

Vi leverer Totalløsninger i form Totalentreprise, hvor vi blandt andet indhenter tilladelser fra Kommuner mv. Vores fagpersonale leverer serviceopgaver som fraflytnings lejligheder. Vi er Eksperter inden for Renoveringer af trappeopgange og facaderenoveringer af høj kvalitet. Vi reagerer hurtigt, og vi fjerner jeres byggehovedpiner. Derfor er vi Byggebranchens Kodimagnyl.