OM NORSAM ENTREPRISE & PROJEKTSTYRING

Norsam er et solidt team med mere end 20 års erfaring inden for byggebranchen. Vi leverer totalløsninger inden for bygningsrenovering og nybyggeri. Vi udfører både mindre og større opgaver fra private, erhverv og boligforeninger. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser inden for maler-, murer- og tømrerarbejde. 

Vi kommer gerne ud og besigtiger jeres opgave og giver en uforpligtende og grundig vurdering af jeres byggeprojekt. Vi forventningsafstemmer med jer, inden vi udarbejder jeres tilbud. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og vi lægger stor vægt på, at I får det ønskede resultat til den aftalte tid. Vi når altid vores deadlines, og vi overholder altid den aftalte pris.

omosslider1
omosslider2
omosslider3
omosslider4

OM OS

Norsam består af 18 dedikerede medarbejdere samt et fast netværk af fire underentreprenører. Vores team består blandt andet af projektledere, bygningskonstruktører og en sikkerhedskoordinator samt en lang række professionelle fagfolk fra forskellige brancher. Norsam ledes af Kashif M. Akram, som har en vision om, at det skal være let for alle at få den aftalte kvalitet til den aftalte tid inden for byggeprojekter.

Vores målsætning er at levere arbejde af høj kvalitet, som vores kunder er tilfredse med gennem mange år fremover. Vi overholder altid love, regler og normer, og vores kunder kender os som en professionel samarbejdspartner.

Kommunikationen er en vigtig faktor til at skabe tryghed hos vores kunder. Vi har specielt fokus på kommunikationen, og derfor tilknytter vi altid én fast projektleder på jeres byggeprojekt. Du kan altid få status og opdateringer via jeres projektleder. Det gør det let for jer som kunder, så I ikke får hovedpine af at kommunikere med flere forskellige personer. Det er en af grundene til, at vi er byggebranchens kodimagnyl.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres projekt.