TOTALLEVERANDØR TIL BYGGEPROJEKTER FOR PRIVATE

ONE-STOP-SHOP

Hos Norsam er alle dine byggekoordineringsudfordringer samlet ét sted. Vi varetager hele opgaven og samarbejder med fagpersoner inden for alle nødvendige brancher. Du får tilknyttet en fast byggeleder hele vejen igennem din byggeproces, som giver dig optimal styring af dit byggeprojekt. Vi indhenter tilladelser fra kommuner mv., vi giver dig byggegaranti som en del af BygGaranti, og vi overholder altid vores tidsfrister. Derfor er vi byggebranchens kodimagnyl!

TÆT DIALOG

Vi har stærkt fokus på kommunikationen, og igennem din fasttilknyttet byggeleder bliver hele byggeprojektet forventningsafstemt fra start. Så er du sikret, at du får, hvad du ønsker og betaler for. Vi udarbejder en tidsplan og holder løbende byggemøder med dig, så du altid er opdateret gennem hele processen. Vi bestræber os på at give dig en god byggeoplevelse gennem den tætte dialog.

SKARP PRIS – GOD KVALITET

Vi har konkurrencedygtige priser og en kvalitet, som vi ikke går på kompromis med. Vi leverer et sundt og bæredygtigt byggeri med certificeret produkter med dansk indeklima mærkning. Vi udfører korrekt kvalitetssikring af det udførte stykke arbejde, så du altid har dokumentation for, at arbejdet er udført som aftalt. Vi har forståelse for, at prisen ofte er en afgørende faktor. Derfor går pris og kvalitet hånd i hånd hos Norsam.

RÅDGIVNING

Vi rådgiver dig inden for alle faser i byggeri – Både før og efter dit køb af din ejendom. Vi rådgiver og hjælper dig inden for udarbejdelse af plantegninger og snittegninger, statistiske beregninger samt ingeniørberegninger og myndighedsgodkendelser samt byggetilladelser. Vi beregner også et økonomisk estimat for dit projekt, så du får klarlagt de økonomiske rammer. Vi rådgiver også med løsninger på arkitektur, funktion, installationer osv.

SE VORES REFERENCER FOR PRIVATE KUNDER

DIN GARANTI

Som medlem af Dansk Byggeri garanterer vi for kvaliteten af vores arbejde, og du som kunde er yderligere sikret igennem BygGaranti.

byg_garanti_rgb

DIN SIKKERHED

Hos Norsam lægger vi stor vægt på arbejdssikkerheden, og derfor følger og efterlever vi Arbejdstilsynets regler og anbefalinger.

Kontakt os for et tilbud eller ring +45 7060 5868

VI UDFØRER OGSÅ ARBEJDE FOR

ERHVERVSKUNDER

Som erhvervskunde hos Norsam har vi fokus på deadline og økonomi, og vi leverer altid til tiden til den aftalte pris. Vi skaber langsigtet relationer med kvalitetssikring, så I er sikret totalentreprise af højeste kvalitet. På større byggepladser leverer vi nedrivningsentreprise, murerentreprise og malerentreprise med kvalitetsprodukter udført af fagprofessionelle.

BOLIGFORENINGER

Vi leverer totalløsninger i form totalentreprise, hvor vi blandt andet indhenter tilladelser fra kommuner mv. Vores fagpersonale leverer serviceopgaver som fraflytnings lejligheder. Vi er eksperter inden for renoveringer af trappeopgange og facaderenoveringer af høj kvalitet. Vi reagerer hurtigt, og vi fjerner jeres byggehovedpiner. Derfor er vi byggebranchens kodimagnyl.